Go out and smash it.

Speciellt på måndagar.....

LOVE, PEACE & UNDERSTANDING.

Igår var det födelsedagsfest för Ebba och Felicia med tema HIPPIE! Tack för en toppenkväll brudar!!

Ebba & Felle


Hanna
Det är meningen att jag ska se lite hög ut.

Ann & Maja

Resten av bilderna visar vi i ett annat liv.....men kul hade vi!


Sista bilden får bli på min fantastiska vän som åker till Paris idag. Kommer sakna dig som sjutton!! Men 4 månader går fort och jag tar flyget från Madrid och hälsar på dig en helg.

KÄRLEK!

Like Oh My God.


Jag vill bara visa vem som har tagit steget ut i den mogna vuxenvärlden utav mig och Emma.
1-0 till Emma.


the leftovers.


Det är precis vad vi är just nu, the leftovers. Vi som är kvar och bara räknar dagarna tills det är vår tur. På fredag är det time för Hannas avskedsfika, vi börjar bli bra på detta, haha vad sorgligt egentligen! Londonbrudarna verkar i vilket fall som helst ha det jätte bra, skönt att höra även fast vi saknar er!

Dagen har bestått av onödig skola där vi just nu lullar runt och gör nada och Functionel Moves. Svettigt!! 

Visst är bilden på Emma klockren när hon våldtar sin muffins förresten?

Let's burn the roof.


H.M. 149 spänn

london calling.


Första avskedsfikat avklarat! I morgon sticker Londonbrudarna och så här taggade är Lisa och Bettsy inför de kommande fyra månaderna. Kommer sakna er otroligt mycket flickor, fattar inte att tiden gått så fort och att det redan är dax att åka. Ganska sjukt faktiskt.

Fler bilder från fikat kommer i morgon! Nu är det té och Lipstick Jungle.
Ha det bäst, gå på fest!

äppelknyckarjazz. Min käre vän tycker att jag är dålig på att uppdatera. Därför får det bli en SKITFIN bild på just den käre vännen som åker till Paris om en vecka....Hanna, jag kommer sakna dig.

Friday.Vårt ooootroligt ansträngande schema bestod idag av snack ang. flygtider, värdfamiljer, bidrag, regler.....och bowling. Måste bara nämna att Palmgran faktiskt tog hem vinsten och för att fira det får ni en sköning bild på mig och Fisen Lisa. 

Kvällen består av mys med småsystrarna i Småland, film och mörk choklad. Världsklass!

//palmgren

18 days left.


Japp, that´s it! Om exakt 18 dagar lämnar jag Halmstad för att plugga i Madrid i 4 månader. Har inte riiiiktigt fattat det än men det kommer väl....eller ja, det lär jag ju märka. 

Kommer kanske vara lite dålig på att blogga nu innan jag åker, MYCKET att fixa och MÅNGA man vill hinna träffa, men men, ett inlägg om dagen ska nog ändå hinnas med! Hoppas i alla fall att du kommer följa mig när jag väl kommit ner till Spanien. 

Btw, tack EMMY för att du fixade till min blogg. Askalas!!

// palmgren

Välkommen till min nya blogg!

testar bara lite / emmy

RSS 2.0