Cause Lord only knows another day is not really guaranteed.

Supermysig helg med ena halvan av min familj. Långa tapasluncher, shopping(!), fint väder och MYCKET spring efter Bella.
Älskar er!
Nu är det bara hem och vända och packa om väskan till andra halvan + Åkessons + Vesterlunds kommer på onsdag. Kommer såklart också bli jätte mysigt.... Längtar efter min beställning jag gjort av Mami!
Förresten ska jag passa på att tacka för alla gulliga kommentarer på bloggen från er där hemma. Tack!
Nu måste jag sova för min värdmamma sa precis att jag såg trött ut. Tack för den! Precis det man vill höra direkt efter man tvättat av sminket.
Natti!

I'm feeling good.

Äntligen har jag fått tummen ur och tagit lite kort på min stora skola. Söta Emma fick ställa upp som modell, tummen upp!
Förresten så är det en apbra dag idag för om exakt en timma får jag pussa och krama på mina småsystrar. Gaah vad mysigt!!! Pappa och Annica med såklart. Så nu är det helt enkelt för mig att bara slänga ihop lite kläder inför helgen och sen ta tåget in till Madrid. ÅHHH!! Jag har längtat!!
KÄÄÄÄRLEK!!

Friendship isn't about whom you have known the longest... It's about who came, and never left your side.

Skönt att veta att man har denna bruden när man kommer hem.
Annars skulle jag knäckt mig.
Ja.
Så kul är det faktiskt i Madrid.

Hey! Teacher! Leave us kids alone!

Mojitos, skrattanfall och snygga portugiser kan göra vilken lördag som helst bra.
Nu är det dax för frulle!

In other words, hold my hand. In other words, baby, kiss me.

Skön dag, igen! Lördagarna här är verkligen helt underbara. Först träning på morgonen och sedan blev det plugg på Starbucks (känns som jag är där 24/7 men det är grymt sköna soffor, bra musik och man pluggar helt enkelt). Som ni vet så har ju suttit sönder mina andra solglasögon också så lite lördagsshopping blev det faktiskt idag. Har länge velat ha ett par klassiska Ray-Ban så det blev det.
Nu blir det lite soffhäng med min madre innan jag ska möta upp Carro, Emma och Linn för en drinkrunda i Madrid.
Har pratat med min käre far, mor och pommesfritesfarsa idag också och nu måste jag faktiskt erkänna att det ska bli himla mysigt att träffa alla igen. På tors-sön kommer Pappa och nästa ons-sön kommer Mami + Åkessons och Vesterlunds. Härligt att bo på hotell i Madrid också! Riktiga täcken och hotellfrukost, here I come! (okej det lät sunigt, haha)

I wanna give you a good song. Something you may need when you feel sad and grey.

Ytterligare en skön fredag. Shopping på Plaza Norte, fika på Fnac (vem visste att en bokhandel hade bästa fikat i Madrid ever?, äääääntligen fick Emma sin efterlängtade morotskaka, Starbucks kan slänga sig i väggen) och middag på en trevlig italiensk restaurang på Diversia. Jag har det bra helt enkelt. Natti!

Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?




Här kommer lite bilder från mitt och Linns onsdagsplugg på Starbucks. Typ bästa tiden på hela veckan. Finns inget ställe som jag pluggar bättre på än där, toppen.
Även en liten bild på min nya väska!
Nu ska jag ringa min Hannanannas i Paris bara för att det är torsdag och det betyder att vi ska ha vår heliga torsdagsdejt. Tack Skype.
I morgon är det fredag, igen, och då får jag äntligen säga:THANK GOD IT'S FRIDAY!

I'm driving home for Christmas. It's gonna take some time, But I'll get there.


Jag är en person som älskar allt med julen. Eller i alla fall tiden innan.
Idag är en sådan dag då jag verkligen längtar till december och tiden innan jul. Julmusik, julpynt, tomtar, julgodis. Allt! Kanske speciellt lite extra i år när jag inte är hemma.
(Bilden ovan är ett hett julklappstips till någon snäll som har lust att köpa en julklapp till mig i år, haha)

Nu är det time for school och i eftermiddag blir det att beta av allt plugg tillsammans med min dator på Starbucks. 

// Palmgran 


Walk in, dance out.

Good morning mina vänner!
Aplyckad kväll med Linn på Pacha, nej mami du vill inte veta när jag var hemma.....
Hade ju inte med min kamera så ni får en fin liten googlebild, men men, en bild i alla fall! Nu ska jag ragga upp lite folk som vill hänga med till Parque Andalucia och dö, nästan, i solen.
Det bästaste av bästaste idag är ändå att det är Spaniens nationaldag i morgon så då är vi lediga!! Jag behöver verkligen en sovmorgon till....

Sippin’on wine. I’m fine.

09.10.09
-skola.
-Plaza Norte= shopping med Linn + fika Starbucks.
-Hittade en skitsnygg ljusbrun väska, weekendbag typ, med nitar på i mocka som jag verkligen inte behövde. 29€ vilket betyder att den verkligen var skitsnygg.
-Köpt svarta fulsnygga boots i mocka dem med, se bilden, älskar de samtidigt som jag tycker att de är skitfula. Skitsnygga framifrån men tveksamt från sidan. HAHA. Men absolut värda sina 17€ eftersom jag köpte dem hos en kines i Linns tattarkvarter + att jag fick ett par skitfula öronhängen på köpet.
-Firat Marias 19-års dag i Madrid med brudarna och indisk mat. Great!
-Haft nattfika med Emmsingen i mitt casa. Flan!
-Sängen nästa. Nu är det dax att sova ikapp alla missade timmar från veckan. I morgon är det gymmet, kolla Sverige-Danmark och PACHA all night long.....
Sweet dreams!

how to save a life.

Hur gullig är inte min värdmamma då? Kom precis in med mörk choklad åt mig bara för att hon vet att jag tycker om det. Precis vad jag behöver nu när jag ska ha mitt "torsdagsskitsnack" över skype med HANNA!!! Saknar henne som sjutton men vet att vi syns snart. I morgon är det äntligen fredag. Jag är glad.

Nothing you can do, but you can learn to be you.

Idag om 2 veckor kommer denna lilla gosungen ner till mig och hälsar på. Fattar ni att jag längtar eller?
Självklart kommer minsta syrran Rebecca, Pappa och Annica också, ska verkligen bli så himla dömysigt.
Nu måste jag springa för att hinna till bussen! Ha en bra dag!

there was snow. white snow.

Antigen så är min käre vän Hanna Hultberg seriös eller så har hon lurat mig som sjutton. Nu är det i alla fall så här att Hanna någon gång nämnt att när man ser ett par skor som "hänger" över vägen så vet man att det säljs knark där. Är jag fetinglurad eller har ni också hört något om detta?
Men men, om ni nu skulle behöva lite knark så kan ni komma till min gata för där finns det tydligen. Det roliga är att jag tog bilderna för några dagar sen och när jag gick förbi igen dagen efter hängde det ett par till skor. Så ni kan komma till mig om ni behöver mycket knark också.

You don't know how lovely you are.

Absolut den skönaste helgen på länge! Vi har bara slappat vid poolen, ätit god mat, duschat i en ren dusch, sovit i en riktig säng med riktiga täcken, pressat på playan, badat i havet.......ja ni fattar.
Jag och Linn var inte alls deppiga när vi skulle ta tåget hem igår...fy sjutton säger jag bara.
Fler bilder kommer  i alla fall i morgon!
Natti!

jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.

ÄNTLIGEN HELG!
-Spanskaprovet idag gick åt skogen men jag är glad ändå för orkar inte tänka på att det gick åt skogen.
-Varit på Eroski och köpt lyxig choklad till tante Mona och skvallertidningar till tåget.
-Fixat gymkort och tränat! Duktigt! (Lotta, dax att sätta igång snart va?) I alla fall, typ världens största gym med miljaders maskiner och pooler. En ganska het spinninginstruktören också...
-Nu är dax att slänga ner bikinin i väskan innan det är god natt. I morgon är det upp tidigt och ta tåget till ALICANTE med min käre amiga. Så alltså en liten bloggpaus över helgen...
Ciao!

RSS 2.0