Shoot, an apple off my head.

Den fantastiska utsikten över Madrid från vår skola. Underbart!
Idag har jag inte gjort något speciellt mer än pluggat, sprungit med Linn, fått avokado bl.a. till kvällsmat, finally, fattar ni vad jag har saknat avokado? I morgon är det 1 oktober vilket innebär att vi kan börja träna på gymmet! JA! Så morgondagen består av packning, ladda upp med spanska skvallertidningar inför tågresan och gymma!
Nu vill jag verkligen ha helg. Verkligen.

and won't you kiss me on that midnight street.

Ville bara säga att jag har det toppen i Madrid.
Världens bästa låt: This years love- David Gray.
Kärlek!

you know that I'll be your papa-paparazzi.

Alltid lika underhållande när denna bruden ska ha balettuppvisning i Parque del Andalucia.....
MEN! På fredag morgon tar i alla fall jag, och hon den skumma bruden på bilden ovanför, tåget till Alicante!! Och jag är feting glad. Äntligen få sova i en säng där jag slipper ha fötterna på skrivbordet. Linns faster har hus där så vi ska bara slappa, sola, ÄTA och sova.
Taggad inför Hollywoodfruarna nu eller vad? Synd att det bara är ett avsnitt i veckan. Damn.

Head under water now I can breath, it never felt so good.

Idag har jag sovit, ätit, solat i parken med Klussi och Limpan, ätit, sovit och kollat film. Precis som söndagar ska vara. Äntligen har jag kollat på Svenska Hollywoodfruar också, alltså fy fan va bra! Haha, strålande. Så körda. Maria är ju störtskön!
Orkar inte lägga upp alla bilder från helgen så det får bli en Sidre-bild på mig och Linn. Tur för oss att personalen på Eroski är extra snälla på lördagarna förresten...
Natti!

A six digit number and a date with me tomorrow at nine.

Asgreat dag med KENZA i parken, haha Linn hatar att jag säger det men seriöst, är dom inte lika? I alla fall,  30°, blå himmel och stråååålande solsken! Såklart satte jag ju mig på mina nya snygga solglasögon. Hur bra tror ni att det går att ha på sig dom nu? Typiskt....Fast jag kom på att nu slipper man de fula strecken på sidan när man solar med glasögon. Perfekt!
Nu ska jag till Linn och ha roligt innan vi ska möta upp resten vid tåget. Utgång i Madrid i kväll!
Ciao!

inte hata bara älska.

Mina brudar är bra.
Nu ska jag till Linn! Trevlig kväll!

piece of cake.

Jag försöker övertala Linn att vattnet inte är kallt....
Bergsvandring: La Pedriza!
Ja ni såg ju själva vilka tuffingar det var som badade i det iskalla vattnet. Inget snack här inte.

THURSDAY, I DON'T CARE ABOUT YOU.

Good Morning, it's a good day.

Pray to god or something or whatever you do.

Idag har jag gjort allt annat utan att plugga, eller ja lite, men inte alls så mycket som jag skulle behövt. Snacka om att jag är expert på att komma på saker man helt plötsligt måste göra precis innan man ska börja.... HA! Annars har det inte hänt så mycket mer idag än att jag har för en gångs skull fått lämna skolan innan 14 och sprungit med Linn.
L.M. <3 L.P., Klussi och Erik. På trädet. GREAT!

they were all yellow.

Tre bilder.
Första. Casa.
Andra. Casa.
Tredje. Converse.
God Natt!

sunday always come to late.

Idag orkar jag inte skriva något speciellt så det blir lite blandade bilder i stället. Annars har jag idag inte gjort så mycket mer än ätit, sovit, ätit, tittat film och ätit.
Dagens bästa måste ändå vara att Klussi lever och står på benen. Eller vad säger ni brudar? Haha.
Ciao!

You can never get enough.

Fredag i Madrid. Tyvärr ingen bild på Erik men han får vara med på bild någon annan dag, 2 x Klussi istället!
Nu ska jag sova lite till, äta och sen får vi se....ciao!

If you win me I'm forever.

Välkomna till min otroligt stora lägenhet, HA HA. Så roligt var det! Överst har vi då köket och andra bilden är på vårt tv-rum/matrum, ja jag äter i soffan framför tv:n varje dag. Mitt rum har ni ju redan sett, Olivas rum är ungefär som mitt och toaletten kan jag tyvärr inte få med för hallen är så liten så man kan inte ta kort där för då får man bara med duschdraperiet. Det är faktiskt så litet. Men man behöver inte röra på sig så mycket i alla fall! Två steg till höger så är man i köket och två steg åt vänster så är man helt plötsligt på toaletten. Fantastiskt! Våran patio är däremot ganska mysig! Förutom på kvällarna när grannfejden drar igång och familjerna sitter på var sin trappa och bråkar och skriker på varandra. Haha....Spanien, spanien......

Vem blir hemskickad först?

Har alltid hatat klasskort och det gör jag fortfarande, meeen, vad gör man inte för klassen?
SPEU08

you made my day.

Tack Mami! Klockan 7 plingade en granne på dörren och lämnade paketet från dig. Äääääntligen har jag mina shorts! Dock är det bara 15° när man går till bussen nu så det är kallt som sjutton, men men, runt 13 är det 30° igen så det är lugna puckar. Tack för chokladen med, love u!
Ciao!

Tuesday, Wednesday break my heart.

Dagen har varit bra, lika trött som vanligt så i kväll blir det sängen tidigt. Man är inte lika rutinerad som spanjorerna när det gäller vara uppe länge och gå upp tidigt, dom sover ju aldrig! I alla fall inte nu när det inte är någon direkt siesta.  Har i alla fall precis varit ute och sprungit och duschat en ISKALL dusch, trodde fan att jag skulle dö haha, nej men Olivia kom hem precis när jag stod i duschen och skrek som en galning att hon inte satt på varmvattnet....bra där.
Nu blir det plugg och mat!!! Paella i kväll tror jag, har dock redan smakat, inte alls lika god som Mangemånssons. Suck.
Ciao!

and say hello.

Mitt OTROLIGT stora rum....gå in backa ut heter det....
Nu ska jag göra läxan! Ciao.

saturday.

Gårdagen var jag och Emma med min värdmamma i El Prado som byn heter. Där ligger ett av Francos palats som vi fick gå en liten guidad tur i, på spanska! Hahaha, Hubel skulle vara imponerad nu! Efter det åkte vi till ett asläskigt kloster/kyrka/ vad det nu var och kollade på en kristusstaty som låg inglasad helt blodig på en upphöjd. Runt satt massa människor och bad och grät.....Jätte trevligt! Haha, nej men seriöst så var det för min värdmammas skull. Sen fick vi ju ändå dricka det heliga vattnet, så nu kommer det gå bra för mig och det är ju skönt att veta...HAHA. Vi avslutade vår lilla tripp med en cola på ett torg. Eftermiddagen solade jag i parken med Josefin och lagade mat med Olivia.
Gör ett nytt inlägg med bilder på mitt casa!

GASOLINA.

Emma
Mitt internet är fortfarande lika segt men en bild från i går kväll lyckades jag ladda upp! Jag, Frida, Marcus, Emma och Linn gick till ett jätte mysigt café som heter Diaz och tog en dricka och träffade Emma, Patrick och Beatrice. Trevligt! Ni ser i bakgrunden att vi faktiskt kollade på fotbollen lite i alla fall! Fast Spanien då.
Idag har det annars varit skola till 4 typ sen vänta på bussen i 40 min, sen metron hem. Min mamma tvingade mig att smaka på tomat med socker för att hennes tía tycker om det. HAHA, ganska gott fast vi kom fram till att det är godare med salt. Typ som ni bryr er men men. Just det! Jag och Linn har varit duktiga och varit ute och sprungit! Dock är spanjorerna inte direkt vana vid det så alla glor som sjutton, skitroligt. När jag kom hem hade Olivia gjort skitgod soppa med ris och små snäckor, typ musslor fast mini PLUS värsta kycklingen och tomatsallad. Ja jag är mätt! I morgon är det Fredag och då blir det parken med kompisarna!
Ciao!

butterfly.


Lite random folk.

Jag och Linn

Carro och Linn presenterar snöbollarna i Rosengård....haha!
Emma och Beatrice
I dag har vi varit i Retiro parken och lekt lekar och haft roligt, that's it! Eller förresten, hann också med en sväng på Gran Vía och hittade en jätte mysig bakgata med ett litet torg. Hittade en äkta spansk restaurang, med bara spanjorer, som hette El Jamonal så vi beställde in lite melon. Gott i värmen!! Bilder där i från kommer när nätet inte är så segt. I kväll blir det La naranja och titta på fotboll, tror tyvärr inte att vi kommer får se Sverige för Spanien spelar också....fuck.
Ciao!

ONE DAY.

Hann ladda upp två bilder till! Den översta på mig och Frida och den andra på Linn.
Nu ska jag sticka och möta Emma vid tåget och sen blir det Madrid!
ciao!

we flying first class up in the sky.

Utsikten från mitt rum!

G-L-A-M-O-R-O-U-S.

Hej mina vänner,
det tar 100000 år att ladda upp bilder så kommer förmodligen göra det på resedagboken alias linapalmgren, så titta där i stället. Förresten, om ni tittar riktigt noga ser ni Ben and Jerry's butiken på bilden till höger.
Vill bara säga till alla er som inte varit i Madrid innan, åk dit! love it! Så jädrans fint! Och shoppingen! Efter bara första dagen har jag redan köpt en klänning på Sfera och en på Zara. Farligt....
Annars har vi då varit på en liten rundvandring med klassen idag, liiite segt och grymt varmt men gick ändå bara till 2 och sedan gick vi och käkade tortillas på någon restaurang och sedan shopping då. Runt 5 började jag, Linn och Frida bli himla sega så vi tog tåget tillbaka hem och gick till La manzana och köpte yoghurt bara för att vi käkar så sent. Ikväll har Olivia visat mig hur man lagar panga som det heter, någon fisk med persilja, vitlök och räkor, SKITGOTT!
I morgon blir det picknick i El parque del Retrio så Olivia ska göra tortillas med tonfisk till mig. Fast här käkar dom omeletten mellan en feting stor baguette..hmm? På kvällen ska vi gå till en bar här i Alcobendas som visar Sverige- Malta!
Btw råkade en liten tavla ramla ner nu när jag skulle stänga dörren till mitt rum så det var glas över hela rummet. Jag blev så klart helt förstörd och sa förlåt tusen gånger, haha, fast Olivia bara skrattade och sa att hon hatade den tavlan så jag hade gjort henne en tjänst. Bra avslut på dagen....
Jag vet att jag skriver som en 6-åring och helt osammanhängade men jag orkar verkligen inte...
Natti!

around the clock.

Det är varmt! Och då menar jag inte varmt utan varmt. Dagen började väldigt bra också p.g.a. att jag, Carro och Pilla hoppade av vid fel busshållsplats och fick gå 50 min till skolan, inte alls svettigt, braaaa där!  I alla fall, skolan är pytteliten och jätte gullig och massa småbarn som springer runt överallt. Klassen verkar också vara jätte bra, finns vissa riktigt sköna människor! Det som är lite surt är att det inte finns någon AC i klassrummen och att vi slutar senast halv 4 varje dag, måndagar 16.50.......
Efter skolan hängde jag med min värdmamma och handlade frukost, thank god, och sen gick vi till något flott kommunhus som ska skriva in mig i kommunen så man får billigare gymkort, det gillar vi! Btw fick jag skitgod kvällsmat!! Stekt lax med tomatsallad! Annars har dagen rullat på, har suttit och pratat med Olivia hela kvällen, eller ja, hon pratar och jag säger sí och ler. HAHA, har typ ont i käkarna. Hon har i alla fall bestämt att vi ska på utflykt på lördag, och jag har typ inget val utan får snällt hänga med, haha, nej men nu i början får man väl hänga med på sånt, Josefin och Emma ska nog hänga med i alla fall. På kvällen blir det utgång!
Förresten så får jag snart spansk mobil så om någon messar nu så svarar jag inte...
I morgon blir det Madrid så nu måste jag sova och datorn är seg så bilder kommer i morgon,
Buenas noches!

awesome.

Jag kan verkligen inte fatta att jag sitter på mitt nya rum i Spanien. Helt sjukt, vad sjutton hände? Allt har i alla fall gått super bra, även fast jag hade typ 5 kg övervikt och fick "låna" massa kilon av mina kära vänner, tack! Och lipade sönder när jag skulle säga hej då till mami och mange på tåget....
Kvällen har i alla fall sett ut så här att när vi landat och hämtat våra väskor stod alla familjer utanför och väntade på oss, skitläskigt, hade ingen aning om vem som var Olivia. Dock fattade jag det ganska snabbt eftersom hon ropade Lina och pekade på mig. Bara så ni vet så har jag världens tuffaste tant/kvinna/mamma, cafébrillor och högklackat! Så himla härlig!! Pussade och kramade mig som bara sjutton när jag kom! Sen körde vi hem till lägenheten, hahaha, ni kommer knäcka er när ni ser den, kort kommer snart, det är nog världens minsta lägenhet! Fast väldigt mysig ändå. Köket är typ som vår toalett hemma och halva mitt rum består av en garderob. Men men, det kunde inte blivit bättre. Olivia är toppen och jag får vara ute hur länge jag vill på veckorna och helgerna så länge jag inte går själv, då kommer hon med sin lilla bil och hämtar mig. Fattar ni?  Det blir svårt att få hem mig härifrån.
Fick skitgod tonfisksallad och albondigás (spanska köttbullar) och sen har vi tittat på film och packat upp mina saker. Har även hunnit med att prata med hennes bästa kompis på telefon, haha, skitkul! I morgon tar jag bussen med brudarna, sen skola och sen hem och handla mat med Olivia. Har skrivit helt osammanhängande nu men är helt exalterad.
Borde nog sova nu, saknar och älskar er alla där hemma! Bilder på min fina lägenhet kommer senare!
God natt Sverige!

CIAO.



Nu sticker jag, ses till jul! (mami, deppa inte ihop helt, jag kommer tillbaka)

KÄRLEK!!!


GOD IS A DJ, LIFE IS A DANCE FLOOR.

Det går bra nu!

LET'S PAINT THE TOWN.



Nu är det ju så att min pommesfritesfarsa gör världens godaste paella (bilden). Så nu vet ni vad jag ska få äta ikväll! 

Och nej, jag har fortfarande inte börjat packa, jag kör på den spanska stilen....mañana, mañana...


04.49

Jag kan verkligen inte sova, astrött men, kan verkligen inte. För det första blåser det typ halv orkan ute. Men det är egentligen bara mysigt eftersom jag, mamma och Hampus hade myskväll igår och tittade på "The day after tomorrow". Så nu känns det som att det snart kommer in en stor flodvåg över Halmstad, inte så mysigt kanske meeeeen, spännande i alla fall.
För det andra har det nog kommit ikapp mig lite nu att jag ska till Madrid, shit. Har inte riktigt fattat det innan. Allt kommer nu när man sagt hej då till pappa, köpt present till Olivia (min värdmamma), börjat packa, fikat hej då med Lotta och lipat lite där (Lotta lipade, jag kan inte, haha) och i kväll blir det middag med mormor, morfar och morbror med familj.
Förresten var jag och klippte mig hos Lotta på Hair igår, lika nöjd som vanligt och syns lika lite som vanligt så därför får ni ingen bild på mig utan bild på bästa tjejgänget ever.

Crap, I'm going to MADRID! Nu måste jag sova.

Jag vill åka. nu. 5 dagar.

Så länge håller jag till i Småland och myser med mina småsystrar.

RSS 2.0